Access

Tänk att kunna träna, fika, hänga o grilla utan att behöva lämna huset!

I 15/20 får du tillgång till: Ett superfunktionellt gym med personlig tränare, ett Second living room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök och utelounge att njuta under såväl varma sommardagar som kalla höstkvällar i den uppvärmda caven. 

Second living room

När din lägenhet inte riktigt räcker till finns ett Second Living Room på gårdsplanet med kök, större middagsbord, sköna soffor och fåtöljer samt en lyxig bioanläggning där du och dina vänner kan umgås, äta middag, spela, se på bio och kanske träffa någon trevlig granne.

Gym

Filmstjärnornas tränarfavorit flyttar in på 15/20. Anderzon Zapata är en av Sveriges mest välrenommerade PT’s -capoeiramästare, certrifierad EREPS och REPS-tränare som hjälper Sveriges skådespelar- och artistelit att komma i form. När du flyttar in i 15/20 ingår naturligtvis ett par PT-pass, specialanpassade för dig.

Laundry

På gården bredvid gymmet tvättar du i en toppmodern tvättstuga som dessutom är väldigt trevlig! Välj mellan att boka en tid som passar dig eller använd en av de många drop in-maskinerna.

Stockholms finaste innergård

Med öppen spis, stor webergrill, ljus kalksten, långbord med tak/infravärme m.m. Utsedd till Stockholms finaste innergård på Bostadsrättsmässan 2017.

Breakfast & Wine

Husets café och vinbar Breakfast and Wine erbjuder frukost, härligt kvällshäng med genomtänkt vinlista och en enklare meny med allt från vällagad mat till charkuterier och delikatesser samt brunch på helgerna.

Breakfast & Wine – Allt du behöver, helt enkelt!

Arkitektens ord

Konceptet för boendet i 15/20 är en förstärkning av husets ursprungsform. 1911 uppfördes här små lägenheter som hem för självförsörjande kvinnor med bland annat gemensam matsal. Detta känns återigen aktuellt för ett modernt storstadsliv för aktiva människor. Livskvaliteten kan höjas genom att kunna addera funktioner till det egna lilla boendet när man ska bjuda på middag, träna eller bara hänga med familj, vänner och grannar. Valet blev naturlig att behålla de små lägenhetsenheterna och istället utveckla ytterligare ett flertal gemensamma ytor i husen som ger möjlighet till en mer flexibel livsstil.

/ Maria Axelsson, AXELOTH arkitekter