Laundry

På gården bredvid gymmet tvättar du i en toppmodern tvättstuga som dessutom är väldigt trevlig! Sätt på din favoritmusik och välj mellan att boka en tid som passar dig eller använd en av de många drop in-maskinerna.

Boka tvättmaskin

Du kan välja mellan att boka tvättmaskinerna på entrétavlan, på internet eller i Aptus Home Appen som går att ladda ner på iTunes och Google Play.

För att logga in på appen och internet använder du dina inloggningsuppgifter och för att logga in på entrétavlan använder du din lägenhetsnyckel. När du har loggat in väljer du till fliken ”Boka”, klickar på ”ny bokning” och väljer den maskin och tid du önskar att boka.

För att aktivera din bokade maskin öppnar du tvättstugan med din lägenhetsnyckel och startar maskinen. Är maskinen är avstängd vid nyckelaktivering kan man behöva göra om aktiveringen av bokningen efter att man har satt på maskinen. Du måste låsa aktivera din maskin minst 30min efter din bokade tid.

Regler & villkor

  • Maskin 1-4 drop-in, Maskin 5-8 bokningsbara.
  • Håll koll på tiden på drop-in maskinerna för effektivare flöde.
  • Lämna för allas trevnad inte kvar tvätt, tvättmedel, sköljmedel mm. i tvättstugan.
  • Kvarglömd tvätt omhändertas veckovis och placeras i närmaste förrådet med Aptus-acess från tvättstugan i en månads tid. Tvätt som därefter inte blivit hämtad skänks till välgörenhet.