Information till medlemmar och boende i Brf Inedal 8.

Datum för höststädning är bestämt till Söndag den 12/11!

Vi ser fram emot att så många som möjligt kommer och hjälper till att kratta gården från löv! 

Hösten är här! Hoppas att ni alla njuter av de vackra färgerna på våra träd och buskar på innergården. Snart faller löven, då kommer vi att kalla till gemensam höststädning och krattning av löv. Väl mött! 

 

Vi vill samtidigt påminna om vikten av att visa hänsyn till sina grannar! Håll nere volymen när ni vistas på innergården! 

Släng sopor och annat skräp där de hör hemma, i rätt sopkärl eller på återvinningsstationen nere vid Norr Mälarstrand.

Rökning är inte tillåten på vår innergård. 

 

Äldre nyheter:

2023-01-13 Kamera i soprummet. Styrelsen vill informera om att det numera sitter en kamera i soprummet. Tyvärr är det inte tillåtet att slänga otympliga grovsopor, elektronik, farligt avfall etc i soprummet, att dumpa dylika sopor härinne kommer att följas upp och en straffavgift tas ut.

2023-01-13 Sortering av matavfall. Stockholm stad har infört krav på sortering av matavfall. Kärl till husets hushåll och soprum kommer under våren 2023.

2023-01-23 Förvaring i gångarna vid källarförråd. Av brandsäkerhetsskäl får inga föremål lämnas i korridorer, trapphus eller i gångarna framför källarförråden.

2023-01-01 Avisering om avgiftshöjningar. Mot bakgrund av breda kostnadsökningar har styrelsen beslutat att höja månadsavgiften med 15% samt att även höja den preliminära avgiften för el till 13 kr/kvm/mån fr.o.m. 1 januari 2023.

 

Välkommen att läsa det senaste nyhetsbrev från styrelsen,

Nyhetsbrev: Inedal 8 Nyhetsbrev 2022-10-06