Området

15/20 ligger minst sagt bra till, med allt du behöver utanför dörren. En helgmorgon kan du snöra på dig joggingskorna före frukost och springa längs Karlbergskanalens fina strand, för att på vägen hem hämta upp frukost i något av områdets många caféer.
Till jobbet tar du dig snabbt med cykel, buss eller tunnelbana – allt ligger nära porten. Det är helt enkelt perfekta förutsättningar som ger dig tid över till de roliga sakerna – som att hänga med vänner, grannar eller din familj. Kanske möts ni på någon av Kungsholmens restauranger och barer, i de här kvarteren hittar du lätt favoriter. AG för köttälskaren, Phils’s Burger för dig som gillar en grym hamburgare eller varför inte testa något av alla de veganska alternativ som finns i närheten. Och när allt finns nära kan även vardagssysslor som att handla mat plötsligt kännas enklare. Utbudet är stort med alltifrån små unika delis till stora mataffärer med generösa öppettider. I 15/20 finns helt enkelt alla möjligheter att forma din vardag precis så som du vill ha den.

Kanske möts ni på någon av Kungsholmens restauranger och barer, i de här kvarteren hittar du lätt favoriter.

Utbudet är stort med alltifrån små unika delis till stora mataffärer med generösa öppettider. I 15/20 finns helt enkelt alla möjligheter att forma din vardag precis så som du vill ha den.