Välkommen till Brf Inedal 8

Tänk att kunna träna, fika, hänga o grilla utan att behöva lämna huset!

I 15/20, som vi också kallas, får du tillgång till: Ett superfunktionellt gym, ett Second Living Room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök och utelounge att njuta under såväl varma sommardagar som kalla höstkvällar i den uppvärmda caven. 

Second Living Room

När din lägenhet inte riktigt räcker till finns ett Second Living Room på gårdsplanet med kök, större middagsbord, sköna soffor och fåtöljer samt en lyxig bioanläggning där du och dina vänner kan umgås, äta middag, spela, se på bio och kanske träffa någon trevlig granne. Är rummet inte bokat är alla boende i huset välkomna in att dela på utrymmet men vill man ha rummet för sig själv är det bokning mot en avgift som gäller. För bokning se fliken BOENDE och underflik Second Living Room

Cavern

Stockholms finaste innergård

I Cavern kan man sitta ned med vänner och grannar vid långborden och avnjuta härliga luncher eller middagar. Även under kallare kvällar är Cavern ett trevligt ställe med infravärme och öppen spis.  På grusgården finns en stor webergrill.

Med innergårdens ljusa kalkstens golv, flertalet planeringar med träd och buskar i stora utekrukor och de olikfärgade möbelgrupperna är vår innergård utsedd till Stockholms finaste innergård på Bostadsrättsmässan 2017.

På taket ovanför Cavern, en trappa upp har vi ett generöst utrymme för cykelparkering dit man kommer genom en cykelgång från Kronobergsgatan.

Gym

Vårt gym som ligger vid gården är utrustat med det mesta som behövs. För uppvärmning och konditionsträning finns löpband, träningscyklar, roddmaskiner, crosstrainer och en trappmaskin. Vi har fria vikter såsom skivstång, hantlar, kettlebells och medicinbollar. Det finns en multimaskin för olika muskelgrupper och en med boxsäck och naturligtvis step-up-brädor, flera olika boxar samt yogamattor och diverse andra tillbehör.

Laundry

På gården bredvid gymmet tvättar du i en fräsch och modern tvättstuga som dessutom är väldigt trevlig! Det finns 8 tvättmaskiner/torktumlare och 2 torkskåp, alla är drop-in

Bar Abrovinsch

Bar Abrovinsch firade två år i november 2022!

Restaurangen i huset är en avslappnad kvartersbistro som drivs av två unga killar från Göteborg med restaurangerfarenhet från Skåne, västkusten och Alperna.

Välkomnande atmosfär, välsmakande mat med inspiration från det franska och asiatiska köket samt väl utvalda viner från små producenter.

Följ dem på Instagram på: barabrovinsch

 

Arkitektens ord

Konceptet för boendet i 15/20 är en förstärkning av husets ursprungsform. 1911 uppfördes här små lägenheter som hem för självförsörjande kvinnor med bland annat gemensam matsal. Detta känns återigen aktuellt för ett modernt storstadsliv för aktiva människor. Livskvaliteten kan höjas genom att kunna addera funktioner till det egna lilla boendet när man ska bjuda på middag, träna eller bara hänga med familj, vänner och grannar. Valet blev naturlig att behålla de små lägenhetsenheterna och istället utveckla ytterligare ett flertal gemensamma ytor i husen som ger möjlighet till en mer flexibel livsstil.

/ Maria Axelsson, AXELOTH arkitekter