Skärmavbild 2015-12-08 kl. 11.59.02

Tänk dig en plats där du kan bo tillsammans med människor som vill samma sak som du– leva ett liv mitt i stan med alla möjligheter att bo smart men samtidigt ha all plats du behöver för att hänga med grannar, träffa kompisar, äta middag i loungen på gården eller träna på gymmet bredvid dropin-tvättstugan. Det är så 15/20 funkar. Små lägenheter, som du kan hyra ut när du är bortrest, med gemensamma ytor och funktioner som du kan kombinera precis som du vill.

Välkommen till Stockholms mest levande hus.

På de lugna sluttande gatorna mot Karlbergskanalen på Kungsholmen ligger Inedalsgatan 15 och Kronobergsgatan 20. 15/20 byggdes med små smarta lägenheter redan 1911. Vi har nu gjort huset ännu smartare och lagt till det du behöver för ett perfekt modernt storstadsliv, där du kan vara med vänner och grannar eller för dig själv. Du bestämmer hur du vill ha det. 15/20 ligger lugnt och fint nära vattnet som sagt men nära Fleminggatan och St:Eriksgatan ändå, så om du ska gå ner till city kan du promenera eller ta någon av bussarna och tunnelbanan som går alldeles runt hörnet.

Vi är helt säkra på att du och alla andra härliga människor som flyttar in här kommer att älska 15/20.

Området

15/20 ligger minst sagt bra till. Ett gäng bra krogar, som AG och Phil’s Burger finns några minuter från portarna. Förutom det fantastiska caféet i 15/20, finns det gott om bra ställen att fika och äta på. Till exempel Sixten & Frans, Grandpa och Fabrique. Västermalmsgallerian ligger runt hörnet det också, med stora mataffärer och mängder med butiker – väldigt praktiskt.

Kön börjar här

I slutet av januari 2016 kan du köpa din egen 15/20-lägenhet för att flytta in lagom till hösten samma år. Anmäl dig här för att få förtur till försäljningen, nyheter och informationAccess

Tänk att kunna kunna träna, fika, hänga o grilla utan att behöva lämna huset!
I 15/20 får du tillgång til:

Ett superfunktionellt gym med personlig tränare, ett Second living room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök och utelounge att njuta under både varma sommardagar ochkalla höstkvällar (det finns såklart infravärme, öppenspis och tak).

FEVO FITNESS EVOLUTION

Filmstjärnornas tränarfavorit flyttar in på 15/20. Anderzon Zapata är en av Sveriges mest välrenommerade PT’s-  campoeiramästare, certrifierad EREPS och REPS-tränare som hjälper Sveriges skådespelar- och artistelit att komma i form. När du flyttar in i 15/20 ingår naturligtvis ett par PT-pass, specialanpassade för dig.

SECOND LIVING ROOM

När din lägenhet inte riktigt räcker till finns ett Second Living Room på gatuplanet med kök med ett större middagsbord, sköna soffor och fåtöljer samt en lyxig bioanläggning där du och dina vänner kan umgås, äta middag, spela, se på bio och kanske träffa någon trevlig granne.

CAFÉ, BAGERI OCH GLASSERIA

Mot Inedalsgatan kommer ett av stockholms mest spännande caféer att slå upp portarna, där kan du dricka ditt kaffe och få din frukost med nygräddat bröd från bageriet eller Stockholms godaste hemlagade glass. perfekt när du inte har tid att laga själv.

 THE LAUNDRY

På gården bredvid gymmet tvättar du i en toppmodern tvättstuga som dessutom är väldigt trevlig! Välj mellan att boka en tid som passar dig eller använd en av de många dropin-maskinerna.

Lägenheterna

Lägenheterna i 15/20 är byggda för ett smart storstadsliv. De är kompakta, smarta och väldigt snygga. Köken är handbyggda och färdiga att använda. Badrummen är helkaklade och i varje lägenhet finns det smarta förvaringsytor, så att du får plats med allt du behöver. Eftersom 15/20 är över hundra år gammalt, har vi varit extra petiga med att behålla så mycket av känslan som möjligt med massiva trägolv och lister. Men kök och badrum är såklart helt moderna och specialanpassade.  I 15/20 finns det fem sorters lägenheter för att du ska kunna välja den som passar dig bäst.
Typ A Burspråk och sovalkov
De här lägenheterna har fina burspråk och smarta sovalkover, så att du verkligen utnyttjar ytan.
Typ B Balkong
Inte så stor, men med balkong! Tysta lägenheter mot gården
Typ C Köket i en nisch
Det handbyggda och kompletta köket är placerat i en nisch så att du inte behöver tänka på det när du möblerar.
Typ D Regular
Den “vanligaste” sortens lägenhet i 15/20 har allting på rätt plats.  Vid fönstret finns plats för säng och andra möbler.
Typ E Den största typen
De största lägenheterna i 15/20 har ett burspråk och lite extra utrymme för ditt nya storstadsliv. Här får du plats att hänga med kompisar om ni inte är nere i vardagsrummet eller i uteloungen.

pre-loader-logo